روش های نوین درمان سرطان به کمک باکتری ها
در موسسه فناوری کالیفرنیای آمریکا با تولید یک باکتری مخصوص از طریق مهندسی ژنتیک، روشی جدید برای شیمیدرمانی نقطهای و متمرکز سلولهای سرطانی بدون آسیب به سلولهای سالم ابداع کردند.
روش شیمیدرمانی از زمان آغاز پیدایش تاکنون یکی از ابزارهای سودمند در درمان بسیاری از انواع سرطان بوده است اما یک ایراد مهم داشته و آن اینکه علاوه بر کشتن سلولهای سرطانی همچنین میتواند سلولهای سالم مانند سلولهای موجود در فولیکولهای مو را نیز نابود کند و موجب ریختن مو شود یا اینکه با کشتن سلولهای دیگر موجب حالت تهوع شود.
اکنون دانشمندان در موسسه فناوری کالیفرنیا راه حل بهتری یافتهاند و آن یک باکتری مهندسی شده ژنتیکی و کنترل شده با صدا است که سلولهای سرطانی را جست و جو و نابود میکند.
دانشمندانی از آزمایشگاه «میخائیل شاپیرو» استاد مهندسی شیمی موسسه پزشکی «هاروارد هیوز» در یک مقاله جدید نشان دادهاند که چگونه نوع جدیدی از باکتری موسوم به «ای. کولی» (Escherichia coli /E. coli) را تولید کردهاند.
این باکتری زمانی که به بدن بیمار تزریق میشود، به دنبال تومورهای سرطانی میگردد و به درون آنها نفوذ میکند. زمانی که باکتریها به مقصد خود میرسند، پالسهای فراصوتی آنها را وامیدارد که داروی ضد سرطان تولید کنند.
دیدگاهتان را بنویسید